Lesley aan het woord

 

Naam: Lesley

Leeftijd: 37

Woonplaats: Amsterdam

Huisgenoten: Nee

Hobby’s: Sporten, drankjes en koffie drinken in Amsterdam, koken en uitgaan

Opleiding: WO Rechten

Werk: Jurist bij de overheid

 

Kan je wat meer over jezelf vertellen?

Ik ben een vrolijke man/jongen en woon in de Staatsliedenbuurt in Amsterdam West. Ik ben geboren in Enschede en heb in Groningen en Engeland rechten gestudeerd. Ondanks FA ben ik eigenlijk wel heel tevreden met mijn leven. Ik woon in een mooi appartement, in een hele gezellige wijk, heb een leuke baan en heb veel vrienden en kennissen om mij heen.

Wanneer is FA in je leven gekomen?

Ik kreeg de diagnose in 2011, Ik was toen 25 jaar oud.

Welk positieve affect heeft FA op je leven gehad?

Ik kan heel goed relativeren en maak mij niet snel druk om dingen.

Welke veranderingen heeft FA in je leven gehad?

Het heeft mijn toekomst behoorlijk belemmerd. Ik heb altijd vele ambities gehad (o.a. carrière in het buitenland). Dit kon helaas niet doorgaan. Desondanks heb ik een heel leuk leven in Amsterdam opgebouwd en heb een leuke baan met lieve collega’s. Door FA moet ik wel heel goed plannen om dingen gedaan te krijgen.

Welk advies zou jij geven aan iemand die net de diagnose FA heeft?

Blijf in beweging en schaam je nergens voor. You are fucking fabulous!